Event

BrainMasters

Schiekade 45, Rotterdam
Enthousiaste financials
Gratis!

Get your Brain ready to work & Become a Master!

Op dinsdagavond 2 oktober organiseert Masters in Finance BrainMasters: een interactieve workshopavond voor iedereen die werkzaam is in de financiële branche. Tijdens dit event geven wij je een kijkje achter de schermen bij Masters in Finance en bieden we je de mogelijkheid tot het gratis volgen van één van onze workshops. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, kans genoeg dus om nog even met ons te kletsen en al je vragen te stellen.

Wil jij jezelf verdiepen in Psychologie voor financials of Project Control? Zorg dan dat je erbij bent en schrijf je snel in!

Programma
Onze Masters organiseren verschillende workshops. Na het succes van vorig jaar staat de interactieve workshop Project Control weer op het programma! Daarnaast hebben we een zeer interessante workshop Psychologie voor financials aan het programma toegevoegd. Jij kunt zelf kiezen welke workshop je wilt volgen. 

 • 17.30 – 19.00  uur               Foodtruck & Baristabus
 • 19.00 – 19.45  uur               Workshops deel 1: theoriegedeelte
 • 19.45 – 20.00 uur               Koffiepauze
 • 20.00 – 20.45 uur               Workshops deel 2: interactieve opdracht
 • 20.45 – 21.15  uur               Netwerkborrel en bekendmaking van de winnaars!

Project Controller. Een functie waar steeds meer vraag naar komt. Wat houdt Project Control in? Wat zijn zaken en uitdagingen waar een Project Controller rekening mee moet houden? Projecten zijn specialistische organisatievormen met hun eigen dynamiek. Goede sturing en beheersing van projecten vraagt allereerst om het kunnen begrijpen en doorgronden van het gedrag van projecten. Tim den Heijer (Master in Finance) heeft ruim 10 jaar ervaring als Project Controller en laat je tijdens deze workshop kennis maken met het vakgebied Project Control. De workshop is opgebouwd in zowel een theoriegedeelte als een interactief gedeelte waarin jij zelf aan de slag gaat als Project Controller. Ook zullen er ervaringen worden uitgewisseld met andere deelnemers. Dus is Project Control misschien iets voor jou? Schrijf je dan nu snel in en maak kans op een gratis post-hbo opleiding Project Control!

Wil jij je blijven ontwikkelen? Wil jij uniek zijn en je naast je vakinhoudelijke kennis ook verdiepen in psychologische begrippen om je op deze manier te onderscheiden van de andere professionals? Frank Vogt (afgestudeerd op de universiteit als Sociaal en Economisch psycholoog) neemt je deze avond mee in zijn vakgebied Psychologie. Tijdens de workshop worden verschillende interessante psychologische begrippen uitgelegd, zal Frank laten zien hoe het werkt en helpt je dit toe te passen in je werk. Onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Influencing People
  • Begrijpen en beïnvloeden van beslissingen
  • Psychologische theorieën over menselijk gedrag
  • Onderhandeling: Psychologie en strategieën

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu snel in en maak kans op een gratis opleiding Human Profiling!

Wie ben jij?
Accounting  & Control vind je interessant. Je hebt een paar jaar werkervaring in de financiële branche. Jij werkt graag aan jouw ontwikkeling en houdt van diversiteit in opdrachten. Kortom, jij:

 • hebt +3 jaar werkervaring binnen Finance
 • bent geïnteresseerd in Accounting & Control
 • bent woonachtig in de Randstad
 • hebt eventueel interesse in detachering

Locatie
Het event vindt plaats op het kantoor van Masters in Finance in Rotterdam, aan de Schiekade 45. Wij beschikken over een parkeerplaats achter ons pand, waar je gratis kunt parkeren. Deze is te bereiken via de Van der Sluysstraat 136.

Meld je nu aan!
Ben jij geïnteresseerd in een van deze onderwerpen? Je kunt je nu inschrijven! Deze avond is geheel kosteloos en inclusief een verzorgde maaltijd. We hebben beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! vol = vol. 

Brochure BrainMasters

Aanmeldformulier BrainMasters

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social