Event

Masters Academy | Leertraject Business Intelligence voor Financials | 19-6-2019

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
9
€380,-

Kern van dit leertraject: “Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Qlik Sense.”


Masters Academy Partner: Victa
Datum leertraject: 19 juni 2019, 26 juni 2019 & 3 juli 2019
Inloop: vanaf 17.30 uur, 18.00 uur eten
Duur training: 18.30 uur – 22.30 uur
Max. deelnemers: 9
Sluitingsdatum inschrijving: 12 juni 2019
Aantal avonden: 3
Kosten gehele Leertraject: €380,- p.p.
Bijzonderheden: Eigen Laptop verplicht

Inhoud Leertraject:

Als financial een verpletterende indruk achter laten bij je opdrachtgever door hoogwaardige dashboards te bouwen? Heb jij bovengemiddelde interesse in IT? Dan is het leertraject Business Intelligence voor financials op je lijf geschreven!

In het leertraject BI voor financials zal je in 3 avonden (1 theorie & 2 praktijk) kennis maken met het bouwen van visueel en kwalitatief hoogwaardige dashboards.

Een analyse traject bestaat enerzijds uit de (visuele) data analyse en anderzijds uit het visueel communiceren van de resultaten. Met andere woorden: hoe kunnen vergaarde gegevens op een juiste maar vooral doeltreffende manier gevisualiseerd worden voor het vergaren van inzichten; voor uzelf en/of voor het doeltreffend kunnen communiceren van bevindingen aan de rest van uw organisatie.

Qlik Sense biedt visualisatie mogelijkheden voor en door iedereen. Qlik Sense is een selfservice rapportage- en visualisatie tool die door iedereen kan worden gebruikt. Ook zonder ICT-achtergrond is het nu een koud kunstje om mooie visualisaties te bouwen. Grafieken kunnen eenvoudig gesleept en geplaatst worden, gevoed door data uit de eigen organisatie.

De inhoud van dit leertraject is als volgt:

  • de deelnemer is in staat de meest geschikte data-analyse methode te kiezen uit een selectie van methoden; hij/zij begrijpt welke methoden op welke situaties van toepassing zijn
  • de deelnemer kan deze methoden toepassen voor het analyseren van data.
  • de deelnemer kiest de meest geschikte visualisatie voor het weergeven van de resultaten van zijn/haar data analyses.
  • de deelnemer weet hoe verschillende grafieken in samenhang te presenteren in een dashboard

Met prakijktopdracht in Qlik Sense als:
Aanmaken van visualisaties, toevoegen filter panelen, aanmaken van een tabel, aanmaken KPI visualisaties, Aanmaken treemap visualisaties, Toevoegen drill-down functionaliteit aan visualisaties, Aanmaken bookmark en het testen van de app op andere scherm resoluties.

Bekijk hier onze Masters Academy Partner Victa

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 12 juni 2019)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social