Event

Masters Academy | Leertraject Drijfveren | 29-5-2019

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
12
€200,-

Kern van de Leertraject: “Je drijfveren bepalen hoe jij naar de wereld kijkt en bepalen in hoge mate je gedrag en motivatie om dingen wel of niet te doen of te zeggen. Hoe neem jij beslissingen?”


Masters Academy Partner: Marcel van Wieren (Gecertificeerd Management Drives Trainer)
Datum Groepssessie: 29 mei 2019,
Data individuele gesprekken: 5 juni 2019 & nader te bepalen
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 2 (Individueel gesprek 1- 1,5 uur + groepssessie).
Kosten gehele Leertraject: €200,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 22 mei 2019

Inhoud Leertraject:

Wat motiveert jou? Het leertraject Drijfveren geeft inzicht in hoe jij en anderen beslissingen nemen. Doormiddel van de vragenlijst op de Management Drives app krijg inzicht in je eigen drijfveren en die van anderen. Belangrijk: Geen enkele drijfveer is goed of fout. Alles is goed. Het zegt puur iets over hoe je je gedraagt en voelt.

Je drijfveren bepalen hoe jij naar de wereld kijkt en bepalen in hoge mate je gedrag, gevoelens, waarnemingen, motivatie om dingen wel of niet te doen of te zeggen en bepalen jouw management- en besluitvormingsstijl. Organisaties bestaan, omdat er mensen samenwerken. De vraag is alleen hoe mensen optimaal samenwerken. In ieder gesprek en samenwerking zijn het de combinaties van drijfveren die maken hoe deze samenwerking en gesprekken verlopen. Begrijpen wij elkaar, spreken wij elkaars taal, vullen wij elkaar aan of zitten wij elkaar constant in de haren? Hoe fijn zou het zijn als je je eigen drijfveren (her)kent. Want als je je eigen drijfveren niet kent hoe kun je dan goed verbinden en samenwerken?

De volgende stap is dan de drijfveren van de ander te herkennen zodat je beter begrip krijgt voor elkaars gedrag en gevoelens, waardoor de verbinding nog beter gaat verlopen. Het helpt je in je persoonlijke ontwikkeling maar ook helpt het je om bewust(er) te kunnen verbinden met je gesprekspartner(s) tijdens een intake met een opdrachtgever. Snel de juiste connectie verkrijgen met je tijdelijke stakeholders is van belang om je (persoonlijke) doelen te behalen op de opdracht.

Naast een groepssessie waarin de verschillende drijfveren besproken worden volgt een individueel gesprek waarin in gegaan wordt op jouw drijfveren en hoe je dit optimaal kan inzetten. Een persoonlijke test en een 1 op 1 uitleg door een gecertificeerde Management Drives coach levert waardevolle informatie om effectiever te kunnen samenwerken, om je energie op peil te houden, keuzes te maken, prioriteiten te stellen en te werken met dingen die belangrijk voor je zijn. Jouw profiel ontvang je ook in een app zodat je altijd heel makkelijk digitaal inzicht hebt in jouw drijfveren. Daarnaast ontvang je een helder boek als naslagwerk.

 

Bekijk hier de introductie video van Management Drives

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 22 mei 2019)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social