Event

Masters Academy | Leertraject Het Carrièrepad van de Financial | 27-2-2019

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
15
€110,-

Kern van het Leertraject: “Ontdek welke werkzaamheden, competenties & vaardigheden er horen bij de verschillende finance rollen en kies je eigen groeipad!”


Masters Academy Partner: Eldert de Jager
Datum leertraject: 27 februari 2019 & 6 maart 2019
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 2
Kosten gehele Leertraject: €110,- p.p.
Sluitingsdatum inschrijving: 20 februari 2019
Max. deelnemers: 15

Inhoud Leertraject:

Weet jij al hoe jouw finance carrière eruit gaat zien, welke rollen je kan bekleden en wat je dagelijkse werkzaamheden dan zijn? In het leertraject Carrière pad van de financial helpen we je hier inzicht in te krijgen.

Binnen het programma van de Masters Academy is het leertraject Het Carrièrepad van de financial” onmisbaar om een goed inzicht te krijgen wat er allemaal mogelijk is binnen de financiële kolom.

Dit leertraject is vooral voor Masters die 0 tot 5 jaar actief zijn als financial. Deze Masters hebben de eerste ervaringen opgedaan bij het voeren van een financiële administratie en zijn nieuwsgierig om te weten wat het betekent om een stap verder te zetten. Hoe ziet die stap er uit? Wat kun je daarbij verwachten in jouw carrière?

In twee avonden gaan we door de finesses van de financiële organisatie. Op de eerste avond behandelen we diverse functies en gaan dieper in op de diverse taken en de verantwoordelijkheden die bij de functie horen. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de vereiste competenties om van de rol een succes te maken. Welke skills moet je goed beheersen om te slagen per rol? De functies die aan bod komen variëren van Debiteuren medewerker, Assistent controller tot Financieel Directeur en alles wat daar tussen zit.

Tijdens de tweede avond komt de praktijk aan bod. We laten iedere Master kijken naar de financiële organisatie waar hij of zij op dat moment actief is. Hoe zijn de rollen daar ingevuld? En hoe heeft iedere Master daar zijn eigen plaats ingevuld? Een stuk reflectie en spiegeling van de functies borgt de opgedane kennis van de eerste avond. Je leert meer over de diverse factoren die bepalen hoe de financiële kolom functioneert.

Deze inspirerende en educatieve workshop wordt gegeven door een zeer ervaren business en finance professional, Eldert de Jager. De workshop biedt inzicht in wat er te doen is in de financiële kolom en combineert dat met lessen uit de praktijk. De basis voor iedere Master met ambitie!

Bekijk hier onze Masters Academy Partner Eldert de Jager

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 20 februari 2019)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social