Event

Masters Academy | Kennissessie Psychologie voor de interim professional

Schiekade 45, Rotterdam
Masters

Pascalle Beijderwellen & Frank Vogt 
Inloop vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Max. deelnemers: 20
Sluitingsdatum inschrijving: 3 september
Kosten: n.v.t.

Benieuwd waarom Netflix je een gratis proefmaand geeft? Iedereen weet dat dit een lokkertje is om uiteindelijk de betalende gebruiker te worden. Maar hoe werkt dit precies? Het emdowment effect (bezitseffect) legt dit principe uit: ‘Zodra we iets in bezit hebben vinden we dat het meer waard is!’.

Je raadt natuurlijk wel waarom we dus potentiële Masters mee nemen naar de Masters Academy ruimte en hier rond laten kijken? Door het zogeheten bezitseffect gaan ze meer waarde hechten aan de Masters Academy (en dus aan de Masters Group) en is de kans groter dat iemand happy wordt van de Masters Group. Hoe kan hier gebruik van maken op je opdracht?

“Mijn CFO gebruikt al twee jaar een rapportagetool die niet goed werkt, toch weigert ze hem te vervangen. Welke psychologische principes zouden er ten grondslag kunnen liggen aan haar gedrag?”

 

Hoe ziet de training eruit?
Op deze avond leggen we verschillende interessante psychologische begrippen uit, laten we zien hoe het werkt en helpen we je dit toe te passen in je werk. Experts op dit gebied Pascalle Beijderwellen (bijna afgestudeerd op de universiteit als Organisatiepsycholoog) & Frank Vogt (afgestudeerd op de universiteit als Sociaal en Economisch psycholoog) nemen jullie deze avond mee in hun vakgebied. Wil jij je blijven ontwikkelen? Wil jij uniek zijn en naast finance/IT inhoudelijke kennis je ook verdiepen in psychologische begrippen om je op deze manier te onderscheiden van de andere professionals? Schrijf je dan snel in!

 

Aanmeldformulier:

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social