Event

Kerstevent 2021 | 17-12-2021

Restaurant Het Oude Tolhuys
Medewerkers Masters Group

Ook dit jaar staat er weer een mooi kerstevent op de planning voor alle medewerkers van de Masters Group. Op vrijdag 17 december 2021 staat een gezellige en sfeervolle avond op het programma.

In teamvorm (met allen een kerstmuts op) gaan we aan tafel de strijd aan en lossen we raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen genieten we van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.

Wat staat je te wachten tijdens Christmas Escape Room Diner Spel?

Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens worden de deelnemers verdeeld in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd.

Dan gaan we aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner spelen we het spel. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op!

Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner?! Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant.

18.30 uur | Ontvangst
19:00 uur | Escape Room Diner Spel
22.30 uur | Einde

Restaurant Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13
3584AD Utrecht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social