Event

Kerstevent 2022 | 16-12-2022

Ahoy Rotterdam
Medewerkers Masters Group

Ook dit jaar staat er weer een mooi kerstevent op de planning voor alle medewerkers van de Masters Group. Op vrijdag 16 december 2022 staat een gezellige en sfeervolle avond op het programma.

Jullie worden om 18.00 uur verwacht bij Bar Restaurant Seventy One op de 1e etage van Ahoy Rotterdam.

Om 19.45 uur zullen we ons verplaatsen om de Holiday on ice Supernova show te aanschouwen. De energieke ijsshow SUPERNOVA neemt je mee op een avontuurlijke reis van de aarde naar de sterren.

Het verhaal begint met een kleurrijk winterfeest in het eeuwige ijs, ter ere van alle hemelse elementen. Maar een plotselinge gigantische sneeuwstorm maakt snel een einde aan de festiviteiten en voert de hoofdpersonen mee vanuit de besneeuwde poolwereld naar de oneindigheid van de kosmos. In de ruimte begint voor hen een indrukwekkende reis naar magische plekken in het melkwegstelsel en haar exotische bewoners. Uiteindelijk keren ze terug naar de aarde via een supernova – een lichtgevende, fonkelende, galactische explosie – en vieren ze een overweldigende finale in een zee van noorderlicht. SUPERNOVA neemt je mee naar een andere wereld en laat zien dat acceptatie, vriendschap geen aardse grenzen kennen.

18.00 uur | Ontvangst en diner
19:45 uur | Verplaatsen naar show
20:00 uur | HOLIDAY ON ICE Supernova
22.30 uur | Einde

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10,
3084 BA Rotterdam

Inschrijfpagina gesloten

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social