Event

Masters Academy | Kennissessie Breinvriendelijk Beinvloeden | 14-06-2021

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
15

Kern van deze Kennissessie: “Ontdek de psychologische en neurologische beïnvloedingstechnieken en pas ze breinvriendelijk toe in onze training over beïnvloeden!”


Masters Academy Partner: Debatrix
Trainster: Jeroen Heun
Data Kennissessie: 14 juni 2021
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 1
Kosten kennissessie: €100,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 3 mei 2021

Inhoud Kennissessie:

Sommige dingen zijn belangrijk, maar beslist niet leuk. Het leuren aan collega’s, zodat ze tijdig de data voor de periodeafsluiting aanleveren, is daar een voorbeeld van. Hoe krijg je anderen zover dat ze zo’n rotklus tijdig uitvoeren? De overtuigexperts van Debatrix zullen je in deze kennissessie handvaten geven om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Iedereen neemt irrationele beslissingen. De meesten van ons willen bijvoorbeeld liever direct 100 euro ontvangen dan 110 euro over een week. Maar waarom is dat eigenlijk? De laatste jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de psychologische processen die zulke beslissingen onderbouwen. Vanuit die kennis zijn ook veel psychologische technieken ontwikkeld waarmee we die processen (en daarmee beslissingen) van anderen kunnen beïnvloeden. Veel van deze technieken zijn voor iedereen aan te leren. Met deze schat aan kennis kun je op een breinvriendelijke manier dingen gedaan krijgen. Een gemiste kans dus, als je die kennis misloopt!

Wil jij de CFO kunnen overtuigen van jouw beslissing? Volg dan de kennissessie breinvriendelijk beïnvloeden van de overtuig experts van Debatrix en krijg handige bruikbare tips om anderen mensen met je mee te kunnen buigen

Laat je alvast inspireren met deze artikelen van onze Masters Academy Partner Debatrix

Bekijk hier onze Masters Academy Partner Debatrix

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór maandag 3 mei 2021)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen voor medewerkers vanuit de Masters Group zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social