Event

Masters Academy | Leertraject Cambridge Business English | 10-11-2021

Masters
15

 


Masters Academy Partner: Julie Fillingham
Locatie Leertraject: Schiekade 45, Rotterdam
Data Leertraject: 10 november, 18 november, 24 november, 1 december, 8 december & 15 december 2021.
Inloop: vanaf 17.30 uur, 18.00 uur eten
Aanvang: 18.30 uur
Aantal avonden: 6
Kosten gehele Leertraject : €150,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 29 oktober 2021

Inhoud Leertraject:

Het leertraject Business English is gericht op alle finance professionals die hun Engels willen verbeteren en zo kunnen toepassen in de praktijk. Gezien de meeste organisaties tegenwoordig internationaal opereren, zien we dat er steeds meer Engels wordt gesproken bij onze opdrachtgevers.

Een combinatie van klassikale sessies gecombineerd met een online omgeving voor huiswerk, zelfstudie en een app voor ondersteuning. De hoofdelementen in dit leertraject zijn spreken, schrijven, luisteren en lezen. Daarnaast ontwikkel je je grammatica en woordenschat in het Engels en oefen je de functionele taal die relevant is voor de financiële sector.

Het doel van dit leertraject is het verbeteren van jouw Business Engels zodat je met meer vertrouwen aan het werk kan als finance professional in een internationale omgeving.

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór 29 oktober 2021)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen voor medewerkers vanuit de Masters Group zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social