Event

Masters Academy | Leertraject Personal Empowerment | 10-06-2021

Rotterdam
Iedereen
15
€50,-

Masters Academy Partner: MIF
Locatie Leertraject: Schiekade 45, Rotterdam
Data Leertraject: 10 juni en 24 juni 2021.
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 2
Kosten gehele Leertraject : €50,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 7 mei 2021

Inhoud Leertraject:

Tijdens de training persoonlijk empowerment nemen we je mee in de verschillende gedachten die we aanmaken. Het doel is dat je jezelf leert zien als iemand die in staat is om (lastige) beslissingen te nemen en om te gaan met de verschillende situaties die zich kunnen voordoen. Het is de bedoeling dat jij jezelf bij de hand neemt en jezelf in beweging leert zetten, zelfs als je allerlei hobbels op de weg ziet.

Tijdens dit proces is het fundamenteel dat je ziet dat ongemak niet alleen van externe dingen komt. Nee, het is ook een innerlijk proces dat jij onder controle kan houden en kan besturen. Om ervoor te zorgen dat iemand zichzelf op die manier ziet, moet hij een goede hoeveelheid zelfrespect hebben. Een positief zelfbeeld ontwikkelen betekent dat we meer vertrouwen zullen hebben in onze vermogens. En we zullen op onze kracht vertrouwen om alles wat we niet graag hebben, te veranderen.

Als we geen risico’s nemen, dan zal het moeilijk zijn om vooruit te komen. De confrontatie aangaan met de werkelijkheid helpt ons in te zien dat onze problemen zelden zo erg zijn als we dachten. En dat we de vaardigheden bezitten die we nodig hebben om de obstakels te overwinnen. Durf jij met jezelf aan de slag te gaan?

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór 7 mei 2021)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen voor medewerkers vanuit de Masters Group zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social