Event

Masters Academy | Masterclass Persoonlijke Overtuigingskracht | 25-05-2020

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
15
€225

Masters Academy Partner: Debatrix
Trainer: Victor Vlam
Data Leertraject:25 mei 2020 & 8 juni 2020
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 2
Kosten gehele Leertraject : €225,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 25 maart 2020

Inhoud Masterclass:
Bij de Masterclass Persoonlijke Overtuigingskracht starten we met de inhoud: een goed punt bedenken maakt nog geen goed geformuleerd argument. Toch is dit wel nodig als je wil dat mensen jouw standpunt begrijpen en overnemen. Je leert het verschil tussen een goed en slecht argument kennen, en je kunt dit dezelfde dag al toepassen.

De Pruisische generaal Helmuth van Moltke zei ooit “No plan survives contact with the enemy”, om aan te geven dat de strijdplannen de prullenbak in kunnen als het in contact komt met de vijand. Deze wijsheid geldt ook als je jouw ideeën en standpunten over wil brengen. Maar hoe zorg je dat jouw punt wel blijft staan als andere mensen er lastige vragen op afvuren? Tijdens de tweede dag van de masterclass Persoonlijke Overtuigingskracht leer je hoe je jouw verhaal opbouwt zodat het een weerwoord kan weerstaan en hoe je handig met lastige vragen omgaat.

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 25 maart 2020)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social