Event

Masters Academy | Opleiding Business Controller | 01-09-2021

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
15

Masters Academy Partner: Masters Academy & WizFiz
Locatie Leertraject: Schiekade 45, Rotterdam
Data Leertraject: 1 september, 8 september, 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober & 3 november 2021.
Aanvang: 18.00 uur
Aantal avonden: 9
Kosten gehele Leertraject : €1.500,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 29 juli 2021

Inhoud Opleiding:

Elke organisatie moet continu veranderen en tegelijkertijd stabiliteit nastreven, een paradoxale situatie. Zeker wanneer de noodzaak van verandering toeneemt – en dat is het geval in de vierde industriële golf – komt er spanning op de stabiliteit van de organisatie. Digitale transformatie, robotisering, artificial intelligence, blockchain, cyberrisico’s, privacy issues, strategische scenario’s, etc. hebben grote impact op jouw rol als controller… Van de business controller, tevens strategiepartner, wordt verwacht deze veranderingen te begrijpen en mee te bewegen. Tegelijkertijd moet de business controller de hoeder en baken van stabiliteit zijn.

De controlfunctie verandert tevens steeds meer naar een adviserende rol. De controller is tegenwoordig businesspartner en medeverantwoordelijk voor waardecreatie in het bedrijf. Dit vraagt om gedegen kennis van data-management, bevlogen leiderschap en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Na het volgen van de leergang heb jij direct toepasbare kennis en kunde opgedaan om de uitdagingen waar jij als controller mee te maken hebt (of krijgt) de baas te kunnen zijn.

 

Inschrijfformulier:

*(Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Inschrijving is gesloten. Voor vragen, neem contact op met je Field Manager)

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social