Event

Masters Academy | Opleiding Registered Project Control | 13-3-2019

BCN, Daltonlaan Utrecht
Masters

Vervolg op de OPC opleiding. Heb jij al minimaal 5 jaar ervaring in een omgeving waar je veel te maken hebt gehad met projecten? Is dit de kant waar jij je ook verder in wil verdiepen?
Deze opleiding zal door de kleiner aantallen niet inhouse gegeven worden, maar er zal in gestroomd worden in het reguliere pakket van PCO voor een speciale prijs.

Masters in Finance biedt hiermee een intensieve track, WO geaccrediteerd, van 9 avonden aan vanuit de Masters Academy met een marktwaarde van € 4.963,- voor slechts € 3321,- per deelnemer.

Startdatum opleiding: maart 2019
Tijd: de lessen vinden plaats van 18.30 – 22.00 uur


Tijdens de opleiding Registered Project Controller (RPC) ontwikkel je je verder op alle vakgebieden van Senior Projectbeheersing. In de opleiding wordt nadrukkelijk de relatie gelegd met de actuele en relevante praktijkontwikkelingen op het terrein van management en control in het algemeen en projectmanagement en projectcontrol in het bijzonder.

In deze opleiding leer je meer over organisatieleer en de speciale dynamiek van projecten op senior projectcontrol niveau. Je leert projecten in kaart te brengen en te analyseren vanuit diverse perspectieven. Daarnaast ga je kijken naar jezelf en naar de specifieke rol die jij inneemt in een team. Ook de samenstelling en ontwikkeling van goed presterende projectteams komen aan bod. We gaan het hebben over state-of-the-art technieken en instrumenten in projectbeheersing, waaronder softwaretoepassingen. Tot slot ga je werken met kwantitatieve methoden van ervaringen van mede senior projectcontrollers uit diverse disciplines.

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om voor de grootste en meest complexe projecten de projectbeheersing succesvol op te zetten en in te voeren. Je hebt jouw eigen visie op projectcontrol ontwikkeld en bent ervaren en deskundig. Kortom, je behoort tot de top in jouw vakgebied.

Opleidingsprogramma

Datum Onderwerp
wo, 13 maart 2019 Inleiding RPC en voorstelronde
Projectcontrol 2.0 en Rislog introductie
Omgevings- en stakeholderscommunicatie
wo, 27 maart 2019 Oriëntatie ALP
Project skelet en dragende structuur
wo, 17 april 2019 Teamwork en skills
wo, 15 mei 2019 Business Case Theorie
ALP Keuze pitch
ntb ochtend ALP-pitches
middag site-visit
wo, 5 juni 2019 Business Case in de praktijk + ALP keuze pitch
Project-, programma en portfolio
wo, 26 juni 2019 Project economics theorie en praktijk + ALP keuze pitch
wo, 11 september 2019 ALP bijeenkomst met de ALP begeleiders
wo, 9 oktober 2019 Risico’s en onzekerheden
wo, 6 november 2019 Contracting

 

Bekijk hier de brochure voor meer informatie

Inschrijfformulier:

  • De kosten voor de (vervolg)opleiding Registered Project Control bedragen € 3.321,-. Voor deze opleiding zal je een studieovereenkomst tekenen, conform het opleidingsbeleid van Masters in Finance.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social