Event

Masters Academy | Leertraject Persoonlijk Leiderschap | 13-3-2019

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
12
€145,-

Kern van dit Leertraject: Persoonlijk Leiderschap, de vaardigheid om de touwtjes in handen te houden op je werk, opdracht, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven.”


Masters Academy Partner: Trimtab
Trainster: Esther van Marrewijk
Datum leertraject: 13 maart 2019 & 20 maart 2019
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 2
Kosten gehele Leertraject: €145,- p.p.
Sluitingsdatum inschrijving: 6 maart 2019
Max. deelnemers: 12

Inhoud Leertraject:

Persoonlijk leiderschap is één van de belangrijkste vaardigheden als interim financial om ontwikkelingsstappen zelf af te dwingen bij een opdrachtgever. Hoe kan je je eigen carrière bij de hand nemen en zelf je ontwikkeling bepalen? Waar krijg jij eigenlijk energie van? Hoe kan je proactiviteit inzetten om ontwikkelingsmogelijkheden af te dwingen?

Het leven om ons heen wordt steeds complexer en stelt hogere eisen aan ons. We ervaren hierdoor meer druk. Hoe we omgaan met wat we in het leven ervaren, hangt grotendeels af van onze unieke krachten, talenten en creativiteit. We moeten onszelf scherp houden en blijven investeren. Investeren dus in de mogelijkheden die het succes van morgen bepalen. Maar hoe doe je dat?

Hoe neem je het heft in eigen handen? Met als effect: minder stress, positievere gedachten, doelgerichter & effectiever werken en een hogere tevredenheid! Want dat is toch waar het om draait: we hangen zelf de slingers op op ons feest!

Met dit leertraject krijg je inzicht in persoonlijke energieverliezers & energiegevers, meer proactief werken en handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Geweldige vaardigheden om te bezitten voor iedere interim financial!

Bekijk hier onze Masters Academy Partner Trimtab

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 6 maart 2019)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social