Event

Masters Academy | Kennissessie Werkkostenregeling (WKR) | 12-6-2019

Schiekade 45, Rotterdam
Masters
15
€70,-

Kern van de Kennissessie: “Aan het eind van de training ben je bijgepraat en in staat om bij jouw opdrachtgever de belangrijkste vragen op WKR gebied te stellen om risico’s en kansen te signaleren.”


Masters Academy Partner: RSM
Trainers: Linda Stouten
Data Kennissessie: 12 juni 2019
Inloop: vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Aantal avonden: 1
Kosten kennissessie: €70,- p.p.
Max. deelnemers: 15
Sluitingsdatum inschrijving: 5 juni 2019

Inhoud Kennissessie:

Vanaf 2011 al, maar zeker vanaf 2015 zou het in loonheffingenland allemaal VEEL makkelijker worden. Een aantal loonheffingenspecialisten vreesde zelfs voor hun baan, want… de Werkkostenregeling (WKR) werd ingevoerd! Inmiddels is het 2019…En als het allemaal zo veel makkelijker was geworden dan boden we deze training niet aan.

Wat weet jij eigenlijk over de WKR? Ben jij er zeker van of het bij jouw opdrachtgever allemaal wel goed gaat? In deze training wordt ingegaan op de achtergrond, de werking, de kostenbesparende én de kostenverzwarende aspecten van de WKR. Ook komen de inmiddels verschenen jurisprudentie en de internationale aspecten van de WKR aan de orde.

Aan het eind van de training ben je bijgepraat en in staat om bij jouw opdrachtgever de belangrijkste vragen op WKR gebied te stellen om risico’s en kansen te signaleren.

Bekijk hier onze Masters Academy Partner RSM

 

Inschrijfformulier:

*(inschrijven vóór woensdag 5 juni 2019)

  • De kosten voor leertrajecten, kennissessies & opleidingen vanuit de Masters Academy zullen automatisch van je studiebudget afgehaald worden. Er zal geen losse studieovereenkomst opgemaakt worden. Indien je je inschrijft, zullen deze kosten automatisch van je studiebudget gehaald worden. Afmelden is alleen bij hoge uitzondering mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social