Event

Zeilevent Team Heiner 38

Flevo Marina Lelystad
Klanten/relaties
8
n.v.t

Ben je een liefhebber van zeilen? En wil je graag een enerverende dag op het water beleven? Dan hebben wij een unieke kans voor jou. We nodigen je graag uit om samen met de Masters Group een dagje mee te zeilen op een Volvo Ocean Race boot; de Team Heiner 38. Een zeer exclusief zeilevenement wat je niet wilt missen!

We zullen met maximaal 8 mensen gaan varen op de Heiner38, een Volvo Ocean Race Boat. Roy Heiner zal zelf aan het roer van de boot staan en de dag zal verder worden verzorgd door Team Heiner.

Om de aanmeldingen goed te laten verlopen willen we je vragen om onderstaande button te gebruiken voor uw aanmelding. Let op! We hebben slechts plek voor 8 deelnemers, dus wees er snel bij. vol = vol

Door Juan Kouyoumdian en Roy Heiner ontworpen als kleiner zusje van de huidige V-70 generatie, het type schip dat in de Volvo Ocean Race van 2005/2006 voor het eerst werd gevaren. De Team Heiner 38 is een boot die tot 8 knopen sneller zeilt dan de wind en en bij 20 knopen wind bijna de windsnelheid.

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social