Boost jouw carrière!

Ben jij een financieel toptalent en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Masters in Finance start je financiële carrière pas echt!

Jouw financiële carrière

Werken bij Masters in Finance betekent jezelf ontwikkelen. Werken voor de mooiste opdrachtgevers. Groeien in een geweldig team.

 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Vast contract
 3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
 4. 4 Master in Finance
 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Vast contract
 3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
 4. 4 Master in Finance

De MiF Experience

Bij Masters in Finance krijgt je financiële carrière een boost!

Door aan de slag te gaan met verschillende opdrachten bij uitdagende opdrachtgevers in Nederland werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij investeren in onze Masters, waardoor we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke coach en heb je naast de Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?

Jouw stappen

Welke stappen ga je maken?

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake, een kennismakingsgesprek, een tweede en eventueel (derde) gesprek.

 • Vast contract

  Ben jij nog steeds enthousiast over ons? En wij over jou? Dan zullen we je een aanbod doen voor een passend salaris en arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij Masters in Finance direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • Bij Masters in Finance krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Naast mooie carrièrekansen, bieden wij jou een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Je kiest voor interimwerk om je te ontwikkelen toch? Bij Masters in Finance ligt de markt aan je voeten!

 • Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden jou alle handvaten om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Hiervoor krijg je o.a. een telefoonkostenregeling en een auto van de zaak. Daarbij belonen wij ontwikkeling en prestaties en dan niet alleen met complimenten en een schouderklopje.

De Masters Academy, daag jezelf uit!

Masters in Finance heeft een eigen opleidingsinstituut waar wij alle ontwikkelingen en trends binnen het Finance vakgebied behandelen. We geven regelmatig trainingen, cursussen en presentaties ter verbetering van de skills & expertise van onze Masters. Wij houden alle ontwikkelingen en trends in de gaten binnen de markt en spelen hier op in.

Meer over Masters Academy

Wij nemen contact met je op!

Ook een Master worden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Masters in Finance is ervan overtuigd meerwaarde te kunnen creëren in organisaties. Wij zijn trots dat we de volgende bedrijven en organisaties reeds tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social