Masters Academy

Jezelf continu blijven ontwikkelen is belangrijk. Daarom heeft Masters in Finance de Masters Academy in het leven geroepen, dit is ons interne opleidingsinstituut. Geef jouw ontwikkeling een boost door trainingen vanuit onze Masters Academy te volgen!

“De Masters Group biedt in 2024, vanuit onze eigen Masters Academy, diverse leertrajecten aan met een totale marktwaarde van €200.000,- !”

Programmaboekje Masters Academy 2024

Wat doet de Masters Academy?

Ontwikkeling staat centraal bij de Masters Academy. In onze eigen opleidingsruimte geven we veelvuldig trainingen, opleidingen, cursussen of presentaties op het gebied van Finance en HR, persoonlijke ontwikkeling en actualiteiten. Denk hierbij aan een opleiding tot ‘Business Controller’, een wat meer praktische cursus als ‘Power BI’ of een training ‘Leiderschap’. Deze trainingen worden aangeboden door partners van de Masters Academy, allemaal erkende leerpartners. Wij houden alle ontwikkelingen en trends in de gaten binnen de markt; is er een sterke behoefte aan bepaalde kennis van regelgeving, een ERP systeem of iets anders? Wij spelen hier direct op in! Hierdoor beschik je altijd over up-to-date kennis om in de praktijk toe te passen.

Onderwerpen

Onderstaand een selectie van onderwerpen die aanbod komen binnen onze Masters Academy, maar uiteraard passen we het programma aan naar de wensen en behoeften van onze Masters.

  • Opleiding Business Controller
  • Arbeidsrecht
  • Vitaliteit
  • BTW & concern
  • Leiderschap
  • Power BI

En meer! Bekijk alle trainingen >

Mis je specifieke kennis, dan kun je via ons ook zelfstandig een training of cursus volgen. Finance of HR gerelateerd en passend binnen jouw profiel stellen wij als voorwaarden. Verder ben je helemaal vrij.

Wil jij studeren naast je baan om door te kunnen groeien? Of om je verder te specialiseren? Het is ook mogelijk om je post bachelor of je Master titel te behalen.

Alle voordelen op een rijtje..

Je ontwikkelt jezelf binnen verschillende onderdelen op het gebied van Finance, persoonlijke ontwikkeling en actualiteiten waardoor je een breed pallet aan vaardigheden ontwikkelt om je te kunnen onderscheiden.

Een training, opleiding of titel is geen doel op zich, maar een middel om je doel te bereiken. Maar wat is je doel? De één heeft zijn/haar ambities al helemaal uitgestippeld en kan zijn/haar lange termijn doelstelling exact uittekenen, terwijl de ander eigenlijk nog helemaal niet weet wat hij of zij precies wil. Elke Master heeft daarom een loopbaanbegeleider, met hem of haar ga je samen je ambitie ontdekken en verwezenlijken! We doen het samen!

Een eigen opleidingsinstituut dat zich geheel richt op jouw vakgebied en op jouw persoonlijke ontwikkeling, dat kan toch niet beter?!

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Masters in Finance werkt aan kennisdeling, de ontwikkeling van Masters of hoe jouw carrière bij Masters in Finance eruit kan zien? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social