Ardagh Group

A global leader in packaging solutions

"Onze samenwerking met Masters in Finance is buitengewoon prettig: niets ingewikkelds, maar we gaan gewoon samenzitten en pakken de zaken aan."

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de samenwerking met Masters in Finance heeft ervaren.

Rene Willemsen

Country Finance Manager

Even voorstellen..
Mijn naam is Rene Willemsen, woonachtig in Ede en sinds 1998 werkzaam bij de Ardagh Group. Ik ben mijn carrière gestart als bij Boxal, een fabrikant van spuitbussen welke een aantal jaren gelden overgenomen is door de Ardagh Group. Binnen de Ardagh Group heb ik de afgelopen jaren verschillende functies bekleed en ben ik in mijn huidige functie als Manager Management Reporting verantwoordelijk voor Country Finance & Management reporting voor Ardagh Metal Group.

Ardagh Group is een wereldwijd opererende fabrikant van verpakkingsmaterialen van metaal en glas voor o.a. de foodindustrie. Hierbij valt te denken aan o.a. spuitbussen, flessen, conservenpotten. Ardagh is hierin marktleider met een omzet van ruim 7,7 Miljard, 23.500 medewerkers en productiefaciliteiten in 22 landen.

Wat is de reden van inhuur?
Eind 2016 hadden we op de afdeling te maken met een langdurig zieke medewerker, waardoor er achterstanden ontstonden en een extra druk kwam op de medewerkers van mijn afdeling. Een situatie die natuurlijk voor niemand niet wenselijk was. Dat was voor mij het moment om contact op te nemen met Masters in Finance.

Waarom Masters in Finance?
Masters in Finance kon direct snel schakelen en was in staat om mij de tijdelijke invulling te bieden waar ik naar op zoek was. Een goede match tussen de opdracht die er lag en de Finance Professional van Masters in Finance was snel gemaakt. Daarnaast sprak de transparante manier van samenwerken mij erg aan, het open calculatiemodel waarmee gewerkt wordt, maar ook de samenwerking gedurende de periode van inhuur.

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van Tom?
De behaalde resultaten zijn eigenlijk boven verwachting. Tom is een professional die zaken snel oppakt en naast de gevraagde werkzaamheden verbeterslagen heeft weten te realiseren. Voor mij een reden om gedurende de periode van inhuur ook andere, meer complexere werkzaamheden bij Tom te leggen. Mede hierdoor hebben we ook langer gebruik gemaakt van de inhuur van Tom dan initieel de bedoeling was. Tom is professional waar je op kan bouwen en die je ontzorgt.

Hoe ervaar je de samenwerking met Masters in Finance?
Voor de inhuur van Tom had ik nog niet eerder met Masters in Finance samengewerkt. Terugkijkend op het gehele inhuurproces ben ik erg tevreden, van het moment van het voorstellen van kandidaten tot de eindevaluatie, een proces waarin de opdrachtgever en Finance Professional centraal staan.

Mocht er zich op termijn weer een situatie voordoen waardoor de inhuur van een tijdelijke Finance Professional gewenst is, dan zal ik zeker weer een beroep doen op Masters in Finance.

 

Sparren over uw Business Case?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social