BEEQUIP

Equipment leasing. Equipment finance.

"Alle Masters zijn stuk voor stuk heel gedegen mensen: ik kan blindelings op hen vertrouwen."

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de samenwerking met Masters in Finance heeft ervaren.

Herbert Workel

CFO BEEQUIP

Even voorstellen..
BEEQUIP is een nieuw Equipment Leasing bedrijf, opgericht in 2015 en in een strategisch partnership met NIBC. We zijn in 2 jaar tijd gegroeid naar 30 medewerkers en 170 mio uitstaande leases. Natuurlijk konden we niet zo snel voor alle functies de juiste mensen vinden en aangezien de behoefte aan een controller in verband met de snelle groei en de jaarafsluiting 2016 hoog was, moest er snel een interimmer komen.

Waarom Masters in Finance?

Masters in Finance had twee goede kandidaten beschikbaar en met Rodger hebben we een hele goede keuze gemaakt. Hij kon snel beginnen, paste zich goed aan, werkte zich snel in en werkt ondertussen al bijna een jaar voor ons, terwijl we hem gehaald hadden voor een paar maanden.

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van de Master(s)?
Op orde brengen grootboek, mede inrichten van Microsoft Dynamics Navision, allerhande ondersteuning, jaarafsluiting, Loan book, verbetering rapportages, etc

Hoe ervaar je de samenwerking met Masters in Finance?
De samenwerking met Masters in Finance gaat makkelijk. Verlengingen verlopen soepel en er is veel lol in de samenwerking. Daarnaast leveren de Masters kennis die wij niet hebben en die wij ook niet in die mate willen opbouwen omdat het ons vak niet is. Bovendien zijn alle Masters stuk voor stuk heel gedegen mensen: ik kan blindelings op hen vertrouwen. En vertrouwen is immers de basis van een goede samenwerking.

BEEQUIP laat Nederlandse bedrijven in de agri, bouw, infra en logistiek weer groeien met behulp van equipment lease oplossingen. Relaties kunnen rekenen op flexibiliteit en snelheid en BEEQUIP vindt dat de financiering van het equipment bijna altijd mogelijk moet zijn omdat het verder kijkt dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten door eerst de waarde van het equipment te beoordelen.

Meer weten over Beequip? Ga naar de website.

 

Sparren over uw Business Case?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social