Royal FloraHolland

Flowering the world

“Masters in Finance levert snel en gericht geschikte kandidaten met de juiste skills én mentaliteit.”

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de werkzaamheden heeft ervaren.

Rob Hendriks

Teammanager Financial Services

Even voorstellen..
Sinds mei 2016 werk ik bij Royal FloraHolland in Naaldwijk. In eerste instantie heb ik mij voornamelijk gericht op het Credit Management. Sinds augustus 2017 ben ik naast Credit Management ook het Invoicing team gaan aansturen.

Masters Group
Begin 2017 hebben Royal FloraHolland en Masters in Finance een overeenkomst getekend voor een meerjarig partnership. Masters in Finance is trots dat het bij mag dragen aan de invulling van ‘Royal FloraHolland 2020: gezamenlijk naar een nieuwe strategie’. Bij de invulling van deze strategische samenwerking zal de expertise van de totale Masters Group (Finance, IT & Talents) ingezet worden om Royal FloraHolland in staat te stellen haar doelen te behalen.

Wat is de reden van inhuur?
Binnen Royal FloraHolland is er reorganisatie gaande en tegelijkertijd een ontwikkelslag op digitaal gebied. Binnen Finance zie je dit vooral terug door een verdergaande automatisering van processen. Om die automatisering vorm te geven hebben we onze eigen medewerkers in gezet. Hierdoor ontstonden gaten in de dagelijkse operatie. De inzet van Interim Financials van Masters in Finance, zorgt ervoor dat ons operationele proces blijft doorgaan. De winkel moet immers open blijven tijdens de verbouwing.

Waarom Masters in Finance?

Masters in Finance levert snel en gericht geschikte kandidaten met de juiste skills én mentaliteit. De ambitie om goed werk af te leveren en net dat stapje extra te zetten waar nodig, kenmerkt de Interim Financials van Masters in Finance. En juist doordat ze die mensen in vaste dienst te hebben, kan MiF snel schakelen en kandidaten voorstellen met de juiste skills & expertise die binnen zeer korte tijd als volwaardige teamleden aan de slag zijn.

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van de Master(s)?
De dagelijkse operatie is zonder problemen blijven doorlopen, terwijl onze vaste krachten zich volledig konden richten op verbeterprojecten. Bovendien hebben de collega’s (zo zien we ze echt) van Masters in Finance waardevolle assistentie geboden bij testtrajecten en structurele verbeteringen doorgevoerd.

Hoe ervaar je de samenwerking met Masters in Finance?
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Masters in Finance. In mijn functie (en de veranderingen qua personeel waar Royal FloraHolland zich in bevindt) spreek ik veel recruiters, detacheringsbureaus en daaraan gelieerde organisaties. Hierin komt duidelijk naar voren dat Masters in Finance geen ‘cv-schuiver’ is. MiF brengt kandidaten naar voren op basis van skills en niet per se op basis van werkervaring.  Werken op basis van skills is voor Royal FloraHolland de richting waar we naar toe willen. Hier hebben Royal FloraHolland en Masters in Finance elkaar goed gevonden.

 

Sparren over uw Business Case?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social