Werf een collega, scoor een bonus!

Heb je een vriend, vriendin, teamgenoot of kennis die toe is aan een nieuwe carrièrestap binnen de finance? Vertel het ons! Jouw tip is €500,- waard!

De Masters Group is op zoek naar ambitieuze finance professionals. Mensen zoals jij. Daarom vragen we jou om te helpen zoeken. Maak familie, vrienden en kenissen enthousiast over je baan bij de Masters Group. Vertel ze over je werk en de vacatures en afwisselende opdrachtgevers bij de Masters Group. Jij kent vast mensen – ongetwijfeld ook wel steengoede financials – in je netwerk die bij de Masters Group passen. Breng ze met ons in contact en als het tot een dienstverband komt, ontvang jij een passende beloning! Voor elke succesvolle kandidaat die je aandraagt ontvang je namelijk een bonus van € 500,-. En je kunt zoveel mensen aanbevelen als je wilt!

Bij de Masters Group hebben we mooie carrièremogelijkheden voor iedereen! Om een duidelijk beeld te geven van wat voor kandidaten we zoeken voor de Masters Group vind je hieronder 3 voorbeeld cv’s.

  • Vraag je vriend(in) toestemming om hem of haar bij ons aan te bevelen
  • Email ons de naam, e-mailadres en het telefoonnummer van de persoon die je wil aanbevelen zodat wij contact met hem of haar kunnen opnemen
  • Indien de kandidaat, na de reguliere procedure te hebben gevolgd, in dienst treedt en dus blijkt dat de Masters Group een nieuwe collega rijker is dankzij jouw ambassadeurschap dan zal recruitment de toekenning van de beloning in gang zetten en jou hierover informeren.
  • Wij laten het je weten zodra we je vriend(in) succesvol bemiddeld hebben
  • Je ontvangt dan een bonus ter waarde van €500,-.
  • Het aanbevelen van kandidaten bij de Masters Group kan alleen gedaan worden door personen die zelf staan geregistreerd in de database van de Masters Group;
  • De voorgedragen kandidaat kan een vriend of kennis zijn. Het is de aandrager niet toegestaan om kandidaten aan te bevelen die hij niet kent;
  • De aandrager komt in aanmerking voor een bonus ter waarde van €500,- als de voorgedragen persoon in dienst komt bij één van de labels van de Masters Group en de proeftijd van één maand succesvol heeft doorlopen. 

Draag iemand aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social