Bericht

Detachering, hoe werkt dat precies?

Als ik aan familie en vrienden vertel dat ik bij Masters in Finance werk, krijg ik vaak de vraag “Ben je alweer veranderd van baan?” Aangezien ik voor de derde keer van opdrachtgever ben gewisseld raken zij in de war en begrijpen ze niet precies waar ik werk. 

Ik leg hen vervolgens uit dat Masters in Finance een detacheringbureau is en dat ik via Masters in Finance bij verschillende opdrachtgevers aan de slag ga. Vervolgens valt het kwartje en begrijpen ze uiteindelijk waar ik werk, daarnaast raken ze geïnteresseerd in hoe de detachering werkt. De verbazing bij de start van een nieuwe opdracht maakt plaats voor nieuwsgierigheid.

Elke keer een nieuw uitdaging
Zelf ben ik nu 2 jaar actief in de detachering. De keuze voor detachering was een bewuste keuze. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Waar de meeste mensen in mijn omgeving kiezen om dat ‘geleidelijk aan te doen’ en te wachten op promotie, kies ik juist voor snelheid en uitdaging. Ik zie elke nieuwe opdracht steeds weer als een mogelijkheid om te groeien. Ik maak niet alleen kennis met nieuwe werkwijze, maar ook met andere bedrijfsculturen, processen, systemen, managementstijlen en persoonlijkheden. Dit alles houdt mij scherp en gefocust. 

Waarom Masters in Finance?

Werken voor Masters in Finance betekent voor mij een verrijking van mijn carrière. Als interim financial bouw je in korte tijd een goed netwerk op, bij verschillende opdrachtgevers en voer je verschillende functies uit. Naast dit aspect wordt je ook positief gestimuleerd om zowel op professioneel als persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen.

Voor, tijdens en na je opdracht wordt je actief gecoacht door je persoonlijke begeleider. Samen stellen we doelen op die we gaan proberen te realiseren. Via het eigen opleidingsinstituut, de Master Academy, worden alle masters up-to-date gehouden over de nieuwe trends en ontwikkelingen in de finance markt.

Nu ik de interesse van mijn omgeving heb gewekt en de voordelen van de detachering bij hen bekend zijn, zal het mij niet verbazen als ik binnenkort een familielid of vriend spreek die in de detachering wil werken. Sterker nog; in de detachering bij Masters in Finance! ”

Jayant Bissumbhar – Interim Finance Professional  


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social