Bericht

Een dag als Field Manager bij Masters in Finance

Ilse Bozuwa

“De rol van Field Manager kan per organisatie verschillen. Daarom neem ik je graag mee in hoe mijn dag er uit ziet bij Masters in Finance!

Op maandag start ik mijn werkweek om 08:45, wanneer ik met mijn auto door de groene garagepoort, onze parkeerplaats in Rotterdam op rijd. Ik doe mijn laptop aan start rustig op, samen met mijn collega’s die ook arriveren, en spreek het afgelopen weekend door. Ondertussen werk ik mijn mailbox bij en bekijk ik mijn afspraken van vandaag en maak ik meteen een planning voor mijzelf.

Wekelijks overleg

Om 10:00 uur start het HR overleg samen met de Field Managers, de Recruiters en de HR Manager, waarbij we de komende week en de daarbij horende doelen en ontwikkelingen doorspreken.  De hieruit volgende punten voor fieldmanagement spreek ik hierna nog even door met de andere Field Manager.

Tweede gesprek met kandidaat

Het overleg duurt gewoonlijk drie kwartier, waardoor ik nog even tijd over heb voordat mijn volgende afspraak begint. Ik print het cv van de kandidaat uit en leg mijn visitekaartje alvast klaar. Nog een laatste keer neem ik de informatie vanuit de Recruiter door, zodat ik goed voorbereid het gesprek in ga.

Nadat de kandidaat de bedrijfsvideo heeft afgekeken, loop ik samen naar de gespreksruimte en neem ik de tijd om diegene goed te leren kennen. Wat een leuke kandidaat! Het MIF DNA heeft deze zeker!

Na het gesprek evalueer ik het gesprek met de Recruiter en geef ik aan dat er een derde gesprek met Frans ingepland kan worden.

Gezamenlijke lunch

Om 12:15 uur is het tijd voor een lunch samen met de gehele backoffice op kantoor. Het weekend blijft onderwerp van gesprek wanneer de tosti’s en lunchcreaties gemaakt worden. Ik houd de tijd wel in de gaten, want voor ik het weet is het al 12:45 uur en moet ik naar mijn volgende afspraak.

Fieldmanagement

Ik stap mijn auto in en rijd naar Delft waar één van onze Masters op opdracht bij KPN zit.

De Master is recent gestart en ik ben erg benieuwd naar hoe hij de eerste vijf weken daar heeft ervaren. Verder legt de Master vol enthousiasme uit wat zijn werkzaamheden zijn en welke extra taken er al zijn geïnitieerd en welke ontwikkelmogelijkheden er nog zijn. Fijn dat de Sales Master zo’n mooie match heeft gemaakt!

Eind evaluatie

Vervolgens rij ik vanuit Delft naar Papendrecht naar een Master bij Boskalis. De opdracht als Project Controller loopt ten einde en wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen vanuit zowel de Master als de opdrachtgever. Het resultaat: een mooie beoordeling en een tip vanuit Boskalis waar de Master trots op kan zijn.

Na mijn afspraken ben ik om 16:00 uur weer op kantoor en verwerk ik de gespreksverslagen in ons CRM systeem. Ook loop ik nog naar de 2e verdieping langs de Sales Masters van wie ik de Masters vandaag heb gesproken om hen bij te praten over de ontwikkelingen.

Voordat ik het weet is het al weer 17:30 uur en is het tijd om de laptop weer dicht te klappen en naar huis te gaan na weer een leuke werkdag. Laat de rest van de week maar komen.”


 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social