Bericht

Het verhaal van Teris

Mijn Naam is Teris Wright ik ben 27 jaar en inmiddels alweer 2,5 half jaar werkzaam bij Masters in Finance. In deze tijd heb ik bij verschillende grote internationale opdrachtgevers geholpen op financieel vlak. Zo ben ik bij een van de grootste producenten van smaak- en geurstoffen ter wereld project- en creditmanager geweest. Mijn tweede opdracht was bij een internationaal sneaker concern waar ik voor o.a. Duitsland, Hongarije en Polen als payroll coördinator zorgde voor de juiste verwerking en het tijdig betalen van de salarissen. Sinds februari dit jaar ben ik gestart bij een luchtvaartmaatschappij waar ik als Sales Accountingmedewerker de komende maanden adviseer en ondersteun in debtor management en procesoptimalisatie.

“Naast leuke afwisselende opdrachten bij toonaangevende organisaties biedt Masters in Finance ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van de eigen Masters Academy waar je verschillende masterclasses, cursussen en opleidingen kunt volgen.”

Zo heb ik via de Masters Academy een leertraject blockchain gevolgd en in 2020 de post-hbo opleiding Project Control gevolgd en met succes afgerond.

Naast werk biedt MiF ook persoonlijk contact door middel van bedrijfsborrels en bedrijfsfeestjes. Nu is dat sinds het begin van de coronacrisis niet meer fysiek mogelijk, maar worden deze wel online verzorgd. Mijn eerste bedrijfsfeest van MiF was nog voor dat ik mijn eerste werkdag had. Mijn Field Manager belde mij op met de vraag of ik het leuk zou vinden om alvast naar het bedrijfsfeest te komen, zodat ik op die manier alvast wat kon mensen ontmoeten. Dit was natuurlijk best spannend, naar een bedrijfsfeest gaan van mijn nieuwe werkgever die ik nog moest leren kennen. Bij aankomst werd ik meteen door de directeur-eigenaar Frans begroet en aan wat mensen voorgesteld. Ik voelde mij meteen op mijn gemak.

De afgelopen 2,5 jaar beschrijf ik als leuk, uitdagend, én succesvol. Ik heb mij verder kunnen ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk gebied door de verschillende opdrachten en de Master Academy.


Twijfel jij of een baan in de detachering iets voor jou is en of Masters in Finance bij je past? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Bekijk hier al onze vacatures of laat je cv of LinkedIn-profiel achter en wij nemen contact met je op!

Open sollicitatie MIF

Ook een Master worden? Laat hier je cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om vrijblijvend alles te bespreken met jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social