Bericht

Het verhaal van Wendy

Wendy Man

Mijn naam is Wendy Man en ik ben inmiddels 2 jaar in dienst bij de Masters Group. Middels deze blog deel ik graag mijn ervaringen met jullie.

“Waarom heb ik de keuze gemaakt om bij Masters in Finance te blijven werken? Dit komt omdat ik hier veel kan leren, makkelijk uit mijn comfortzone kan komen en helemaal mezelf kan zijn”

Ook biedt de organisatie veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je persoonlijke ontwikkeling, het opdoen van ervaring bij mooie (grote) opdrachtgevers, het bijwonen van gezellige events met collega’s en het volgen van diverse cursussen en opleidingen op vlak van zowel hard als soft skills. Interessante en leerzame cursussen die ik heb gevolgd zijn Power BI, Verandermanagement, TED-Waardig Presenteren en Financiële Analyse. De gevolgde cursussen helpen mij om mijn kennis en vaardigheden op een hoger niveau te brengen. Het is mogelijk om helemaal mijn eigen carrière pad te creëren en vervolgens mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik kan nog meer positieve dingen benoemen, maar wat ik als laatste wil benoemen is dat ik erg leuke collega’s heb. Het is altijd gezellig wanneer ik ze spreek en ook is het gewoon mogelijk om met ze te sparren wanneer ik hier behoefte aan heb. Daarom heb ik er nog steeds veel zin in om voor Masters in Finance te werken.

Verder heb ik tot nu toe leuke en uitdagende opdrachten gehad, in totaal drie, waarvan ik bij één opdracht voor een scale-up bedrijf heb gewerkt als Allround Medewerker. Dit was een mooie kans om eens voor een klein bedrijf te werken en middels de organisatie is dit waargemaakt. Ik kan makkelijk aangeven waarnaar ik op zoek ben en wat ik graag zou willen doen. Dan gaat ons sales team met mijn wensen aan de slag om vervolgens een toffe opdracht voor mij te zoeken.

Ben je toevallig op zoek naar de bovengenoemde mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!


 

Open sollicitatie MIF

Ook een Master worden? Laat hier je cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om vrijblijvend alles te bespreken met jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social