Bericht

Waarom heeft Ruben voor interimwerk gekozen?

“Alweer 3,5 jaar geleden kwam ik met Masters in Finance in contact. Een schot in de roos, zo bleek, en al snel had ik mijn contract getekend. Na eerst een aantal kennismakingsgesprekken te hebben gehad, voelde deze club gelijk als een warm bad en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Iets waar wij als financiële dienstverlener trots op mogen zijn en waar menig werkgever een voorbeeld aan kan nemen. Ook op de onverwachte momenten de juiste aandacht en attentie voor mensen, dat is MIF!” Aldus Ruben.

 

Onze organisatie kenmerkt zich door professionals die als master in diverse disciplines inzetbaar zijn. Door het intensieve contact tussen het salesteam, de field managers en de consultants kan Masters in Finance de beste match voor een bedrijf maken.
Door goede kwaliteit te bieden en transparant te zijn onderscheiden wij ons ten opzichte van de concurrentie. Hierdoor is de kans groot dat je als consultant voor mooie en uitdagende organisaties komt te werken, waarmee jij en dus ook je CV een boost krijgt.
Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om plezier in je werk te hebben en genoeg tijd voor gezellige events vrij te maken. Hiervoor worden diverse events georganiseerd en is er maandelijkse borrel. Daarnaast kun je jezelf ook ontwikkelen via de Masters Academy.

 

Twijfel jij of een baan als interimmer iets voor jou is en of Masters in Finance bij je past? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Bekijk hier al onze vacatures of laat je cv of LinkedIn-profiel achter en wij nemen contact met je op!

Open sollicitatie MIF

Ook een Master worden? Laat hier je cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om vrijblijvend alles te bespreken met jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social