Bericht

Masters Awards 2020

Chava Sass

Ieder jaar organiseren wij de Masters Awards. De Masters Awards is een uitreiking onder alle medewerkers van de Masters Group. Er zijn verschillende categorieën en per categorie worden er 3 Masters genomineerd. Deze keer ging het over het jaar 2020. Maar hoe maak je die nominaties bekend in deze tijd? Daar wisten wij wel iets op!

Op 17 maart was het dan zover. Om 7.30 uur zaten we in de auto naar de eerste afspraak. Met de genomineerde Masters was een “fake” afspraak ingepland. Zij dachten dat zij een afspraak hadden met hun Field Manager, maar niets was minder waar.

Om 8.30 uur arriveerden we bij de eerste Master in de straat. We parkeerden de discobus op de oprit. De rode loper werd uitgerold en de DJ en saxofonist zaten verstopt in de bus. We belden aan… vol verbazing deed de Master de voordeur open. We vroegen hen de achterdeur van de bus te openen. De saxofonist sprong uit de bus en de DJ draaide feestelijke muziek. Door de microfoon liet de DJ weten dat de Master genomineerd was voor de Masters Awards 2020. Na de bekendmaking was er tijd voor een pop-up minifeestje.

Op deze manier gingen wij bij alle genomineerden langs. De verbazing, enthousiasme, blijdschap en trots was van de gezichten af te lezen. Waanzinnig om te zien!

Bekijk hier de aftermovie:

Op 25 september zullen we tijdens ons personeelsfeest de winnaars bekend maken. We kijken hier enorm naar uit!

We willen alle genomineerden nogmaals feliciteren met hun nominatie. Jullie bijdrage aan de organisatie wordt enorm gewaardeerd!

 

 

Wil jij volgend jaar ook genomineerd worden voor een Masters Award? Become a Master! Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Bekijk hier al onze vacatures of laat je cv of LinkedIn-profiel achter en wij nemen contact met je op!

Open sollicitatie MIF

Ook een Master worden? Laat hier je cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om vrijblijvend alles te bespreken met jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social