Bericht

Sint verbindt Rally 2019

Zaterdag 23 november organiseerde het Zeldzame Ziekten Fonds de vijfde editie van de Sint verbindt Rally. Tijdens dit evenement worden kinderen met een zeldzame ziekte in het zonnetje gezet en krijgen de kans om mee te rijden in een sportieve bolide. Voor veel kinderen is dit een droom die uitkomt. De Masters Group is trotse sponsor van het evenement en onze Jeroen en Adnan gingen op pad om chauffeur voor een dag te zijn en naar de bijzondere verhalen van de kinderen te luisteren.

“Het enthousiasme van de kinderen is geweldig om te zien”

Bij  het Wings Hotel Rotterdam The Hague Airport stonden er ruim 70 bolides klaar. De kinderen werden onder grote belangstelling als echte VIPS ontvangen. Na een spectaculaire start reden we naar een prachtige stallingsgarage. Hier stond de jonge VIPS een warm onthaal te wachten. Een orkest speelde live muziek, er werden cadeaus uitgedeeld en de brandweer kwam laten zien hoe hoog zij het water de lucht in kunnen spuiten.

Aan het einde van de Rally was een groot feest gaande en hier stonden de Pieten klaar om de kinderen zwaaiend en dansend te begroeten. De afsluiting vond plaats in het Wings Winter Wonder World waar zij verrast werden met nog meer cadeaus.

Jeroen: “Het was een hele bijzondere dag. De waardering die je van de kinderen krijgt en de lieve reacties van hun ouders zijn onbetaalbaar. Het jongetje dat bij mij in de auto zat was een echt racemonster, hij genoot van de hoge snelheden die wij samen haalden en we hebben het erg leuk gehad samen. Achteraf vertelde hij mij dat ik van hem de dag van zijn leven heb gegeven. Ik voel me vereerd dat ik op deze manier het verschil voor hem heb kunnen maken.”

Adnan: “Het enthousiasme van de kinderen is geweldig om te zien. Ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan dit prachtige initiatief. Ook mijn passagier was een kleine snelheidsduivel en samen hebben we er een mooie dag van gemaakt. Ik wil het Zeldzame Ziekten Fonds bedanken voor het mooie werk dat zij doen. De kinderen hebben dit meer dan verdiend.”

Er is een bedrag van 10.134,- euro, bijeengebracht door sponsors en rallyrijders, dit werd aan het eind van de Sint verbindt Rally middels een cheque door de Sint overhandigd aan Charles Ruijgrok, voorzitter van het Zeldzame Ziekten Fonds. Met deze opbrengst gaat het Zeldzame Ziekten Fonds in 2020 verder met het helpen van zieke kinderen met een zeldzame aandoening.

Ook steunen? Ga dan naar deze website.

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social