Bericht

Terugblik: Kennissessie Masters Group

‘De transitie naar een data-driven organisatie’

Vorige week organiseerde de Masters Group een interactieve kennissessie voor relaties en klanten over het gebruik van data in de bedrijfsvoering. Op donderdagavond 17 mei stond de Landgoederij te Bunnik in het teken van data en de impact hiervan op de bedrijfsvoering.

Het event ging van start met spreker Erik Maijer (Manager Data Management & Business Intelligence bij Alliander), die vertelde over de ontwikkeling, implementatie en mogelijkheden van het BI-besturingsplatform SPARK.

Onze tweede gastspreker Jacob Middeldorp, eigenaar van Jmotion, vertaalde de impact van data naar de veranderende rol van de sales. Met meer dan 15 jaar ervaring als directeur Verkoop & Service bij KPN was ook hij een inspirerende spreker.

Als afsluiting was er alle ruimte om te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje op een prachtige locatie. Zowel onze klanten als onze partners hebben de sessies als zeer positief ervaren. Dit bleek gedurende de avond uit hun vragen en opmerkingen, maar ook uit de feedback die zij na afloop gaven.

Benieuwd wat de Masters Group voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social