Bericht

LXRY LEGEND OF THE WEEK

FRANS CLAUS

Wekelijks kiest LXRY één LXRY Legend of the Week uit. Een LXRY Legend is member van de LXRY League. LXRY League is onderdeel van LXRY Media Group.

Frans Claus, directeur van de Masters Group, is naast de gekozen LXRY Legend of the Week ook een Master. Geen Master of LXRY, maar een Master in Finance. Op het gebied van financiële bedrijfsvoering is Masters in Finance namelijk dé financiële expert. Dit doen Frans en zijn team door middel van tijdelijke ondersteuning te verlenen aan bedrijven.

Claus heeft een streetwise verleden en heeft het hierdoor ver geschopt. Als klein kind werd Frans van verschillende scholen weggestuurd en deed hij wat hij zelf wilde. Op jonge leeftijd werkte de ondernemer bij het bedrijf van een honkbalvriend en al snel kwam Frans erachter dat de financiële taken hem goed afgingen.

Masters Group

Het bedrijf startte 13 jaar geleden in Den Haag en is nu gevestigd in Rotterdam. “De Masters Group, want dat is het inmiddels, heeft ongeveer 120 man personeel verdeeld over de diverse werkmaatschappijen. Wij verdelen dit onder: Masters in Finance, Masters in IT en Masters in Talents. Daarbij hebben we een unit die alle opleidingen en trainingen verzorgt, dit is de Masters Academy. Als bedrijf denken wij eraan om de Masters Academy ook toegankelijk te maken voor het publiek. Dit omdat de opleidingen en trainingen zeer gewild zijn”, vertelt Frans.

Bij Frans is de klant koning. Binnen zijn functie als directeur heeft hij altijd tijd voor de consument wanneer hij of zij voor het derde gesprek komt. Het gesprek gaat niet alleen maar over de zakelijke wensen, maar ook om de persoon zelf. “Bij zo’n overleg moet de klant het goede gevoel te krijgen, want we zijn allemaal mensen met gevoelens en emoties. Onze klanten zijn onze assets, dankzij hen hebben wij bestaansrecht.”

“De Masters Group wil zich op zoveel mogelijk vlakken onderscheiden en de kop boven het maaiveld uitsteken”

Drijfveer

De directeur krijgt energie als mensen een lach op hun gezicht hebben en als zij met een goed gevoel het pand verlaten. Frans houdt ervan als klanten tegen familie en vrienden zeggen: “Wat een gaaf bedrijf en wat was dit juist anders dan anders, op een positieve manier. De Masters Group wil zich op zoveel mogelijk vlakken onderscheiden en de kop boven het maaiveld uitsteken.”

Binnenkort krijgt de Masters Group er een nieuwe telg bij: Masters in HR. De laatste puntjes worden op de i gezet. Frans: “Wij denken dat HR een mooi totaalplaatje en aanvulling is voor de Masters Group. Een one-stop-shop gedachte en dezelfde werkwijze geeft duidelijkheid. Niet te vergeten de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt.”

Bron: https://lxry.nl/lxry-legend-of-the-week-frans-claus/

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social