Bericht

Twijfel jij of een baan in de detachering iets voor jou is en of Masters in Finance bij je past?

“Een jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om vanuit een vaste functie de detachering in te gaan. Waarom deze keuze? In mijn zoektocht naar een nieuwe baan bleef ik hangen bij de vragen: “Bij welk bedrijf zie ik mezelf een aantal jaar blijven werken en is deze functie interessant genoeg om aan mijn continue drijf naar uitdaging en afwisseling te voldoen?”.

Al vrij snel speelde dan ook de gedachte door mijn hoofd om me te gaan richten op een baan bij een financiële detacheerder. Zo kan ik verschillende functies bekleden en bij verschillende organisaties binnen kijken, zonder de angst dat ik me te snel zal vervelen. Bij mijn vorige werkgever heb ik binnen 5 jaar 5 verschillende posities bekleed. Wanneer ik een nieuwe functie startte begon ik al onrustig om me heen te kijken wat mijn volgende stap zou gaan worden, wie ik daarvoor zou kunnen benaderen en hoe ik binnen de huidige functie alvast kon werken aan de competenties die voor de volgende functie essentieel zijn. Bij een baan als Interim Financial hoef ik mij niet meer bezig te houden met deze vragen. Ik weet vanaf het begin af aan al dat de functie tijdelijk is en ik daarna in een andere functie terecht kom of wellicht dezelfde functie maar binnen een compleet andere organisatie. Wat een rust!

De belangrijkste vraag die nu overbleef: “Welke detacheerder?”.

Masters in Finance kende ik van de billboards langs de snelweg, de auto’s die ik langs zag rijden en was bij mij blijven hangen door de professionele uitstraling. Maar de belangrijkste vereiste voor mijn keuze was een bedrijf die bij mijn persoonlijkheid past door voornamelijk open en transparant te zijn en de medewerkers als de belangrijkste asset zien. Ik was namelijk op zoek naar een bedrijf waar ik met passie voor kan werken, die mij inzet bij leuke organisaties en voor mij als basis fungeert naast de organisaties waar ik gedetacheerd word. De enige manier om daar achter te komen was door de gesprekken aan te gaan en mijn gevoel daarin te volgen. Tijdens de sollicitatiegesprekken met Masters in Finance kreeg ik een positief beeld van een organisatie die zich onderscheidt door open en transparant te zijn en die zich echt voor zijn medewerkers inzet, door te luisteren naar de wensen van de medewerkers en zijn medewerkers stimuleert om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Natuurlijk zijn dit termen die elk bedrijf hanteert en inzet om medewerkers aan te trekken, gelukkig kan ik nu na een jaar zeggen dat Masters in Finance deze termen ook daadwerkelijk nastreeft. Voor mij zit dit in de grote dingen zoals de mooie klanten waarvoor ik het afgelopen jaar heb mogen werken, de uitdagende functies die ik heb mogen bekleden waarbij ook daadwerkelijk rekening is gehouden met mijn wensen en de mogelijkheid om mijn opleiding af te maken. Maar daarnaast zijn het vooral de kleine dingen die voor mij het onderscheid maken, zoals een kaartje toen ik privé een lastige tijd had en het meedenken vanuit kantoor over zaken waar ik tegenaan liep tijdens mijn opdrachten. Kortom voor mij is Masters in Finance een bedrijf waar ik met passie voor werk.

Twijfel jij of een baan in de detachering iets voor jou is en of Masters in Finance bij je past? Mijn advies, ga het gesprek aan en volg je gevoel! ”


Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Bekijk hier al onze vacatures of laat je cv of LinkedIn-profiel achter en wij nemen contact met je op!

Open sollicitatie MIF

Ook een Master worden? Laat hier je cv achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om vrijblijvend alles te bespreken met jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social