Freelancers

Gebruik maken van ons netwerk?

Dagelijks hebben wij contact met onze klanten. We hebben een breed scala aan mooie opdrachtgevers die wij voorzien van Finance professionals. Finance professionals van verschillende niveaus.  Vacatures die veelvuldig bij ons langskomen zijn onder andere; assistent/ financial of business controller. Het komt wel eens voor dat wij geen beschikbaarheid hebben van de Masters die bij ons in dienst zijn of dat een opdracht te specialistisch is. Op dat moment schakelen wij met ons freelance netwerk.

Als freelancer heb je bewust de keuze gemaakt om zelfstandig te werken maar mis je soms het netwerk. Daarom willen wij graag goede (freelance) finance professionals aan ons binden voor een langdurige succesvolle samenwerking.

Nieuwsgierig? Maak kennis met ons netwerk.

Om je aan te sluiten bij ons netwerk ontvangen wij graag je cv en een kort begeleidend schrijven met daarin de type posities waarnaar jij op zoek bent.. Regelmatig organiseren wij ook netwerkevents. Je ontvangt hier automatisch uitnodigingen voor wanneer wij in bezit zijn van je cv.

Via onderstaand formulier kun je je gegevens achterlaten. Eén van onze Sales Masters neemt daarna contact met je op om kennis te maken en af te stemmen wat je wensen zijn.

Meer informatie?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social