Bericht

Terugblik: Masterlijke Chocolade Workshop

Ieder jaar laten wij onze hersens kraken om met een origineel eindejaarsgeschenk te komen bij onze klantrelaties. Geen standaard flesje wijn maar een blijvende herinnering om onze relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar.

In december zijn onze Sales Masters op pad gegaan met een overheerlijke chocoladereep. Maar niet zomaar één. Deze chocoladereep was een uitnodiging om deel te nemen aan een Masterlijke Chocolade Workshop bij Chocolade Atelier van Noppen.

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring. Dit atelier is reeds wereldberoemd geworden door het behalen van een wereldrecord.

Op 19 februari was het zover. Om 18.00 uur hebben we gezamenlijk een hapje gegeten waarna wij vervolgens om 20.00 uur werden ontvangen bij Atelier van Noppen. Na een korte uitleg ging iedereen aan de slag om bonbons te maken.

We hebben met het organiseren van deze avond niet alleen onze relaties bedankt maar ook een steentje bijgedragen aan het verder ontwikkelen van het René Kids Centre in Namibië. Ben je benieuwd naar het verhaal achter het René Kids Centre, klik dan hier.

We kijken terug op een geslaagd event. Onderstaand een kleine sfeerimpressie.

Volgende keer ook aanwezig zijn bij één van onze gave events? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ja ik kom graag in contact met jullie

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social