Bericht

Are you ready to become a Master?

Spring jij iedere maandag weer vol goede moed uit bed om vervolgens met enthousiasme en zin naar je werk te gaan? Heb jij nog de motivatie om je elke dag voor 100% in te zetten? Soms is het goed om even stil te staan bij datgene wat jouw werk nu eigenlijk leuk maakt. Bij Masters in Finance vinden wij werkplezier heel belangrijk. En wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en enthousiaste finance professionals!

Sluit jij je aan bij ons Masters netwerk? Hieronder 9 redenen waarom jij een Masters wilt worden!


1. Persoonlijke ontwikkeling

Bij Masters in Finance staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden jouw alle handvaten om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Geef jouw ontwikkeling een boost door trainingen vanuit onze Masters Academy! Wil jij studeren naast je baan om door te kunnen groeien? Of wil jij je verder specialiseren? Masters in Finance biedt je de mogelijkheid om een post Bachelor- of Master opleiding te halen. Je kiest voor detachering om je te ontwikkelen, toch? Bij Masters in Finance ligt de markt aan je voeten!

2. Beloning en fun

Werkplezier, kennisdeling en netwerken zijn een aantal belangrijke speerpunten voor onze medewerkers. Bedrijfsuitjes en events zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we jou alle handvaten om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Hiervoor krijg je o.a. een smartphone en een auto van de zaak. Bij Masters in Finance krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast belonen wij ontwikkelen en prestaties en dit dan niet alleen met complimenten en een schouderklopje.

3. Fieldmanagers

Onze fieldmanagers zijn 40 uur per week actief bezig met de begeleiding en ontwikkeling van onze financials.

4. Masters Academy

Masters in Finance heeft een eigen Academy waar wij alle ontwikkelingen en trends binnen het Finance vakgebied behandelen. We geven regelmatig trainingen, cursussen en presentaties ter verbetering van de skills & expertise van onze Masters. Wij houden alle ontwikkelingen en trends in de gaten binnen de markt en spelen hierop in.

5. Persoonlijk ontwikkelingsplan

Jouw fieldmanager stelt samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op dat tweemaal per jaar wordt geëvalueerd, zodat je de stappen die je wilt gaan zetten ook concreet kunt gaan maken. Jouw leercurve wordt nauw gemonitord en gemanaged.

6. Diverse opdrachtgevers

Via Masters in Finance werk je aan uitdagende opdrachten voor topbedrijven uit alle sectoren. Ons klantportfolio beslaat het hele spectrum van grote multinationals tot MKB en startups. Door deze diversiteit aan opdrachtgevers kan je je snel ontwikkelen.

7. Masters Awards

Als blijk van waardering voor de inzet van alle medewerkers, organiseert de Masters Group jaarlijks een groot event: de Masters Awards. Op deze avond worden traditiegetrouw negen Awards uitgereikt onder de medewerkers van de gehele Masters Group. In elke categorie worden drie Masters genomineerd, waarvan uiteindelijk één winnaar wordt gekozen en op de avond zelf bekend gemaakt. Dit wil je niet missen toch? Bekijk hier de aftermovie van de Masters Awards 2017.

Award 1: Most Billable Hours
In deze categorie wint de Master met de meest declarabele uren over het voorgaande jaar.

Award 2: Rookie of the Year
In deze categorie wint het talent die nieuw is in de detachering.

Award 3: Most Talented Master
In deze categorie wint de meeste getalenteerde Master.

Award 4: Backoffice Employee of the Year
In deze categorie wint de best gepresteerde backoffice medewerker van het jaar.

Award 5: The Ambassador
In deze categorie wint de Master die het meest voor de Group gedaan heeft buiten zijn/haar reguliere werkzaamheden.

Award 6: Best Performance
In deze categorie wint de Master die het beste gepresteerd heeft over het voorgaande jaar.

Award 7: Pro of the Year
In deze categorie wint de best gepresteerde senior van het jaar.

Award 8: Workaholic of the Year
In deze categorie wint de Master die de meeste overuren heeft gedraaid.

Award 9: Talent of the Year
In deze categorie wint de Talent die actief meedenkt met de organisatie.

8. Uitdagende opdrachten

Je zult veelzijdige en afwisselende opdrachten vervullen op jouw niveau. De senioriteit van de functies hangt af van jouw kennen en kunnen. De opdrachten zullen vallen binnen Accounting en Control.

9. Persoonlijk opleidingsbudget

Er is een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar voor jou van € 2.500,- euro per jaar om externe verdieping mogelijk te maken.


Are you ready to become a Master?
Ben jij al overtuigd van een carrière bij de Masters Group en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kop koffie om jouw carrièrepad te bespreken. Bekijk hier al onze vacatures of laat je cv of LinkedIn-profiel achter en wij nemen contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social