Op zoek naar een financieel expert?

In een wereld die snel verandert, zijn we de financiële expert die, op basis van tijdelijke ondersteuning, organisaties helpt bij hun (financiële) bedrijfsvoering. Daarbij spelen wij in op de toenemende behoefte van ondersteuning op het gebied van business control. Wij doen dit door snel kwalitatief goede professionals te leveren tegen een transparant en eerlijk tarief.

Onze kernwaarden

Waarom Masters in Finance?

 • Transparant

  Transparantie is een van onze kernwaarden. Zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerkers werken we open en oprecht samen.

 • Werkgeverschap

  Masters in Finance werkt vanuit werkgeverschap. De finance professionals welke wij inzetten bij onze opdrachtgevers zijn vrijwel allemaal in vaste dienst bij Masters in Finance. Hierdoor zijn wij beter in staat de juiste finance professional te matchen met uw specifieke opdracht.

 • Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze Masters. Met dit doel zijn we onze eigen Masters Academy gestart. De Masters Academy geeft de mogelijkheid om je als Master verder te ontwikkelen in skills, systems en knowledge. Daarnaast reserveert Masters in Finance een gedeelte van het uurtarief voor opleiding.

 • Specialisatie

  Wij bieden de beste prijs kwaliteit die er op dit moment te krijgen is in de financiële detachering. Tevens zijn wij van mening dat alle medewerkers Masters zijn in de uitvoering van hun functie.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit van de Interim Financial is natuurlijk het allerbelangrijkste, u wilt kwaliteit en die gaat u bij Masters in Finance ook krijgen. Wij hebben Fieldmanagers fulltime in dienst die de kwaliteit en ontwikkeling van onze financials waarborgen waar u als opdrachtgever profijt van heeft.

Over ons

Masters in Finance is een financieel detacheringsbureau dat op zoek is naar kwalitatief goede Accounting medewerkers en Controllers. Dit stukje Finance is dan ook ons specialisme. Detachering bij Masters in Finance is een fantastische plek om je snel te ontwikkelen.

Lees meer over ons

Een greep uit onze Masters

Het verhaal van onze opdrachtgevers

Detachering is een vak apart, een echt specialisme. We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen, maar onze opdrachtgevers die met ons gewerkt hebben kunnen dit nog veel beter. In de Business Cases lees je hoe zowel de opdrachtgevers als de Masters de werkzaamheden hebben ervaren.

 • Opdrachtgever

  KLM

  • SAP migratie
  • Outsourcing accounting werkzaamheden
  • Digitaliseren en optimaliseren van processen
  • Workflow management implementeren
  Bekijk de case

Onze opdrachtgevers

Wij zijn ervan overtuigd meerwaarde te kunnen creëren in uw organisatie. Wij zijn dan ook trots dat we de volgende bedrijven en organisaties reeds tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social