Op zoek naar een financieel expert?

Handen tekort op de financiële afdeling? Mis je essentiële kennis rond het opstellen van jaarrekeningen? Hulp en expertise nodig bij het invoeren van een nieuw systeem? Iemand met veel kennis van zaken nodig om je financiële administratie te stroomlijnen? Voor elk vraagstuk of probleem op de financiële afdeling biedt Masters in Finance een oplossing.

Contact opnemen

Van financieel medewerker tot Business Controller

Geef bij ons aan waar het probleem ligt, waar op jouw financiële afdeling behoefte aan is. Dan stellen wij je voor aan de Master die het best bij jouw organisatie en vraagstuk past. Bekijk hieronder een aantal van onze financials.

  • Maaike

    Business Controller/ Finance Manager

9+ mentaliteit

Al onze financiële experts hebben een 9+ mentaliteit. Mooi gezegd. Maar wat bedoelen we er nou eigenlijk mee? Het betekent voor ons dat we alleen de allerbeste mensen voorstellen bij onze opdrachtgevers. Dat zijn mensen met verstand van zaken op hun vakgebied. Met up-to-date kennis van het vak. Mensen met sterke sociale vaardigheden. Probleemoplossend vermogen, gevoel voor logica, analytisch inzicht. Echte Masters dus.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers aan het woord

Dit zeggen anderen

Darham Jethoe

Manager P&O @ FNV
  • 5/5

Ik kende geen enkele twijfel voor ik Masters in Finance in zee wilde gaan. Masters in Finance kwam over als een goede partij om zaken mee te doen en hier heb ik dan ook op vertrouwd.

Op de financiële afdeling van onze organisatie werd iemand zwanger. Om dit verlies tijdelijk op te lossen zijn wij op zoek gegaan naar een vervanger. Voor deze positie was ik op zoek naar iemand die zich bezig ging houden met het primaire proces binnen de financiële afdeling. Er was dus sprake van een bezettingsprobleem in dit geval.

Verder was ik ook op zoek naar iemand die met een frisse blik ging kijken naar bestaande processen en met een enthousiaste houding collega’s mee ging nemen in die processen. Als laatste waren wij ook nog op zoek naar een extra business controller, omdat er iemand anders vertrok. Dit wilden wij in eerste instantie oplossen door een Master op interim-basis bij ons te laten werken. De reden hierachter is dat wij meer grip wilde krijgen op de huidige cijfers en daarnaast meer toekomstgericht wilde kijken naar de financiële mogelijkheden van de organisatie.

Mijn ervaring met Masters in Finance is dat jullie betrouwbaar zijn, altijd met ons mee willen denken, denken in kansen en bijna altijd positief zijn. 

Daarnaast zijn jullie goed voor jullie medewerkers. Masters in Finance zorgt voor goede begeleiding van haar medewerkers. Denk hierbij aan de fieldmanagers en de opleidingen die jullie aanbieden. Dat zorgt ervoor dat jullie Masters zich kunnen blijven ontwikkelen. Dit is in mijn ogen erg belangrijk. Wanneer een organisatie goed omgaat met haar medewerkers ben ik persoonlijk altijd enthousiast over een organisatie. 

Verder is Masters in Finance heel open, fris en menselijk. Het contact is altijd goed en Masters in Finance voelt goed aan wat nodig is voor een organisatie. De match tussen de Masters en onze organisatie is in alle gevallen goed geweest.

Masters in Finance heeft gezorgd voor versterking op de financiële afdeling in een krappe arbeidsmarkt. Ondanks de krappe arbeidsmarkt is Masters in Finance er toch keer op keer in geslaagd om op korte termijn snel te schakelen. Hierdoor hebben jullie ons kunnen ontzorgen op de juiste momenten.

De professionals zorgen voor het op orde brengen van de cijfers en daarnaast ook gericht zijn op het vormen van een toekomstbeeld binnen de financiële afdeling.

Verder vind ik dat Masters in Finance energie en moeite steekt in het leren kennen van zijn klant. Op deze manier kan je zorgen voor een goede match tussen Masters in Finance en de organisatie. Sommige organisaties leveren hele rare profielen aan die totaal niet bij ons passen. Dit is bij Masters in Finance nog nooit gebeurd doordat zij ons kennen. Masters in Finance staat naast de klant.

Dennis Hoitink

Manager Financiën @ CVO
  • 5/5

Ik heb positieve ervaringen met Masters in Finance. Denk hierbij aan de respectvolle wijze waarop met zowel de ‘klant’ als de masters wordt omgegaan. Intakegesprek was waardevol. Op zeer korte termijn is voorzien in de behoefte. De masters voldoen aan de gestelde eisen die passen bij de opdracht en zijn snel operationeel. Prima contact met het ‘accountmanagement’ MIF. Attent (en dan doel ik niet alleen op de kilo’s chocolade), oprecht, eerlijk, betrouwbaar, afspraak is afspraak, flexibel. Lovenswaardig dat voortdurend wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling en begeleiding van de masters. Van te voren had ik eigenlijk geen twijfel over Masters. Hoogstens over het vermogen om zo snel en op kwalitatieve wijze te voorzien in de behoefte. 

Masters in Finance heeft ons continuïteit in de bedrijfsvoering opgeleverd. Daarnaast zorgt de dienstverlening voor meer tijd om vacatures in te kunnen vullen.

Masters in Finance heeft snel en op kwalitatief goede wijze kunnen voorzien in de behoefte aan tijdelijk personeel. Hun werkwijze ervaar ik als eerlijk, oprecht, flexibel en betrokken. Afspraken worden nagekomen. De masters voldoen aan de gestelde eisen en zijn in korte tijd operationeel inzetbaar. 

Christian Prager

Eigenaar @ Specialistennet
  • 5/5

Onze financiële afdeling had een efficiëntie slag nodig om volgens de laatste ontwikkelingen te werken. Er zaten veel dubbele handelingen in de administratie waardoor er veel tijd verloren ging. Ik ben van mening dat je iets maar 1 keer in je handen moet hebben, een 2e keer is al te veel.

Inmiddels hebben we het traject succesvol afgerond en is 80% geautomatiseerd en 100% gedigitaliseerd om klaar te zijn voor de toekomst.

Rob Hendriks

Teammanager Financial Services @ Royal Flora Holland
  • 5/5

Masters in Finance levert snel en gericht geschikte kandidaten met de juiste skills én mentaliteit. De ambitie om goed werk af te leveren en net dat stapje extra te zetten waar nodig, kenmerkt de Interim Financials van Masters in Finance. En juist doordat ze die mensen in vaste dienst te hebben, kan MiF snel schakelen en kandidaten voorstellen met de juiste skills & expertise die binnen zeer korte tijd als volwaardige teamleden aan de slag zijn.

Dit lossen onze experts voor je op

Van het bijwerken van een administratieve achterstand tot het vervangen van de financiële directeur en alles daartussen. Zoals het opstellen van de periodieke rapportages, het maken van de jaarrekening, het ondersteunen van de financieel directeur, het bewaken de financiële positie en resultaten van het bedrijf. Het ondersteunen van projecten en het implementeren van financiële ERP-systemen.

Onze financials hebben ervaring in veel verschillende disciplines en zijn erop getraind om probleemoplossend te werk te gaan.

Dit team gaat voor je aan de slag

De mogelijkheden bespreken met Christian?

Naam
Geef ons vooraf een indicatie waarmee wij u kunnen helpen.

Adresgegevens

Masters in Finance B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2008
E-mail: info@mif.nl

Actief op social